Cautare

739 de rezultate pentru "expozitie de biciclete vintage la sun plaza" (5.69 secunde)
Acesta isi expune in cadrul expozitiei organizate cu prilejul sarbatorilor pascale, de la Sala Dalles, sculpturile sale in lemn, dar si obiecte vechi pe care le-a mostenit de la strabunicul sau.
Vedete, trendsetters, jurnalisti, bloggeri si oameni de opinie si-au dat intalnire recent la brunch-ul organizat de The Grand Avenue, in restaurantul Champions din JW Marriott, cu ocazia lansarii editiei de primavara-vara a revistei The Grand Magazine.
Vedete, trendsetters, jurnalisti, bloggeri si oameni de opinie si-au dat intalnire recent la brunch-ul organizat de The Grand Avenue, in restaurantul Champions din JW Marriott, cu ocazia lansarii editiei de primavara-vara a revistei The Grand Magazine.
Furnizor al Casei Regale a Romaniei, brandul de mobilier din lemn masiv si decoratiuni Exotique a fost prezent si anul acesta la targul international de mobila BIFE-SIM.
Pe scena BURGERFEST 2017 vor urca Vita de Vie, Byron, ROA (Rise Of Artificial), Grimus si Zob. In plus, pe tot parcursul festivalului, muzica de ambianta va fi asigurata de trei dintre cei mai in voga DJ ai momentului, care vor fi anuntati in cel mai scurt timp.
Frumoasa varsta de 70 de ani a Lambrettei merita udata cum se cuvine, cu promotii si mari reduceri! Pana duminica, 21 mai, poti cumpara doua perechi de pantofi sport Lambretta cu 100 lei, trei camasi cu 150 lei sau trei tricouri Lambretta cu 130 lei.
Editia a saptea a festivalului Metalhead Meeting va avea loc pe 6 si 7 iulie la Arenele Romane din Bucuresti. Headlinerii sunt finlandezii de la CHILDREN OF BODOM, brazilienii de la SOULFLY, finlandezii de la SONATA ARCTICA.
Nightwish revin dupa 3 ani in Romania, vineri, pe 17 august la ROMEXPO in aer liber, pentru un concert memorabil! Showul face parte din turneul mondial "Decades" in care trupa sarbatoreste 20 de ani de activitate si se va bucura de o productie de exceptie!
Pe 25 februarie, de la ora 20:00, la Sala Palatului, Mihai Margineanu prezinta Zarita”, coloana muzicala a Las Fierbinti, unul dintre cele mai iubite seriale de televiziune din Romania.
Lume, lume, va asteptam la cea mai spectaculoasa si mai plina de suspans comedie a lui I. ... In haine noi, cu pasiuni amoroase zgomotoase, cu biletele de amor ratacite, cu amante iubitoare si amanti razbunatori si, nu in ultimul rand, cu o distributie excelenta si o regie ingenioasa.
Lemn cu Dor participa in acest week-end la targul de Florii si Paste intitulat For the Love of Fashion, la The Vintage Pub Bucuresti, situat pe Strada Smardan nr. ... La standul lui Andrei Cucos puteti admira si achizitiona obiecte decorative deosebite si rafinate, lucrate de mana, la strung.
Pictorul Leonard Antonescu participa in acest week-end la targul de Florii si Paste intitulat For the Love of Fashion, la The Vintage Pub Bucuresti, situat pe Strada Smardan nr.
Pe doamna Pusa Hack, fondatoarea brandului Exotique si proprietara lantului de magazine Exotique, o cunosc de cativa ani. Mai precis de la numeroasele si interesantele evenimente desfasurate in Showroom-ul Exotique din Splaiul Unirii. Brandul Exotique va aniversa in aceasta toamna 16 ani de existenta.
ZAIAFEST - festival dedicat cramelor mici romanesti - va avea loc intre 26 si 28 mai, la Verde Stop (Barbu Vacarescu 162 - 164).
128, sector 1, Bucuresti), dedicat celebrei marci de scutere LAMBRETTA.
ZAIAFEST, primul festival dedicat cramelor mici romanesti se tine la finele acestei saptamani, pe 1 si 2 iulie, la Verde Stop (pe strada Barbu Vacarescu nr.
- In aceasta perioada romanii au ocazia de a merge la Targul Cadourilor de Craciun de la Sala Dalles din Capitala, zilnic, intre orele 10.00 - 20.00. Cati expozanti participa la acest targ?
Veti candida la primarie in 2012? ... Candidatul la primarie al PDL este domnul Antonie Solomon. Tot timpul este obligatoriu ca presedintele partidului sa candideze pentru functia de primar si este si firesc atata timp cat este cel mai bine situat in sondaje.
POD GIGANT LA BRAILA (Auor: ... TUDOSE) S-a intrat in linie dreapta cu mega-proiectul de infrastructura POD SUSPENDAT PESTE FLUVIUL DUNAREA BRAILA - TULCEA: ieri la Ministerul Transporturilor s-a semnat contractul pentru realizarea acestei investitii de aproape 2 miliarde lei, fara TVA, adica echivalentul a 433 milioane euro.
Anul acesta, sarbatoarea Zilei Europei continua si pe 10 mai, cand 20 de formații de muzica de fanfara, din Romania si din alte 12 state, vor porni intr-o parada spectaculoasa pe traseul Piata Unirii - Piata Constitutiei, de la ora 12.00.
google-analytics.com